Lets Search ^^

01 March 2013

Han Hae Bi dan water fountain


lama da update blog.. kekekee.. pelik plak rasenye nak menaip.. :P

alkisah haebi dgn water fountain....


masa mula-mula guna water fountain ni.. Haebi tak guna pun.. die takut agaknya.. kekeke..


akan tetapi.. lepas dia dah berani, dia da reti guna.. mula la dia nak explore fountain tu..


makanya, dia pun mula la korek-korek, cungkil-cungkil fountain tu.. grrrr...


dan akhirnya.. dia berjaya jugak meleraikan fountain tu.. waaaaaa... 


bila dah berjaya sekali.. maka, berkali2 la die buat.. sabar je laaaaa.... sampai koyak la filter tu dia buat main gonggong2.. siap bawak naik atas katil.. grr.. abis basah2... T________________T


dah la kena marah pun x makan saman.. pastu buat muka manja, lepas kena marah.. pastu kita tak layan dia.. mula la dok gesek2, menempek la.. eeeeeee.. geram tau aebi ni..




love,
Eomma


3 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

dah masuk dalam list nak beli ni untuk bebudak KM, tunggu ada rumah sendiri nanti.. tapi kalau 4ekor tu dok perusah benda ni cam si Aebi, jahanam lerrrrr

* HeeBum and HaeBi * said...

@ Mrs Yana - tula seronok ade fountain ni.. sbb besh pakai and dorang mmg jadi selalu banyak mnum air.. tpp.. tu la.. eee.. ade je yang nk usik2.. sabar je laa.. huhu

http://wonderfurrworld.blogspot.com/ said...

selamatttt mende tuu..hehehehe