Lets Search ^^

15 May 2013

Celebrating Han Hae Bi and Han Hee Bum Birthday :)

Sambut birthday HaeBi masa 16/04 haritu and HeeBum lak 11/05... hee.. kejadian lain lain hari.. beza hmpir sebulan.. tp, sbb eomma nya malas sangat maka jadi la boh semua lam satu entry.. kekekke..

Alhamdulillah HaeBi genap dua tahun 16/04 haritu and HeeBum genap tiga tahun 14/05 baru baru ni..
time HeeBum ritu celebrate awal sbb masa 14/05 tu eomma bizi sket and xde ramai org kat rumah nk nyanyi lagu ramai2.. hehehe..

saja-saja je sambut birthday diorang.. bukan selalu pun.. hehe.. tak salah kan nak sambut hari jadi kucing ?
sekali je dalam setahun pun.. nak bagi dorang makan spesel.. tp kalau x birthday pon makan jugak wetfood cuma xde la wetfood tu dihias... hehee.. and merasa la jugak dorg ada orang nynyikan lagu birthday... walaupun ntah kan paham ntah kan tidak.. kekeke..

Semoga dengan pertambahan umur ni, Haebi and HeeBum dikurniakan kesihatan yang baik oleh Allah dan smoga korang berdua happy2 je duduk ngn eomma.. hehehe.. 
Eomma saaaaaaaayang korang berdua bykbykbykbyk.. 
Terima kasih sebab sllu ada utk eomma and thank u for loving me as i am.. sobs.sobs.sobs.
Maafkan Eomma kalau de salah silap n kekurangan semasa korang dok ngn eomma tauu.. 

Happy Birthday HaeBi and HeeBum.


Haebi's birthday celebration picss..

birthday cake bertemakan strawberry..



haebi da excited.. hehe


jaga-jaga misai tu aebi..

heebum mcm biasa.. xde perasaan pon kt tepi tu.. hehee..


muke birthday boy yang budget ensem.. kekekkeke..





Heebum's birthday celebration picss..

kek birthday bertemankan bunga kononnya.. tp, x nampak rupa sgt.. hehehe..





jenuh nak paksa heebum tngkap gmbr..
die takot lilin tu.. mencecet lari bila nyalakan lilin.. hehhee..



kena pksa bergambar dkt kek..


yang excited nya.. budak haebi la.. macam biasaaaaa.... :P


terpaksa angkat heebum bagi dok dekat nak tangkp gambar berdua..


tapi dia lari.. haebi je setia tgk kek.. hahaa..
x sabar je aebi...

bukan budak2 manusia je meragam di hari birthday..
kucing pon sama.. haha.. ape la heebum ni..



akhirnya.. nyum nyum.. baru nak feel makan kek..


datang la si haebi.. kekekkeke..

oh ya.. ni tetamu luar makan kek sesama.. kek banyak jadi kita share ngn kwn2 kat luar.. :D


sekian.. simple and best kan smbut birthday meow.. hehehehee..



oh ya.. ni resepi kek hari jadi kucing

1. wetfood.. cari yang senang nak bentuk2.. sy sllu guna brand fancy feast ataupun sheba..
2. kibbles / snack yang rasa leh jadi hiasan atas kek..
3. cari bekas yang leh jadi basic platform utk kek tu..
3. lilin yang menarik
4. kucing..

heee.. selamat menyambut harijadi meow andaaaaa.. :D

selain dari wat kek utk dorang.. di hari jadi meow kita.. leh la jugak perbanyakkn sedekah makanan kt meow meow lain yg x bertuan n merasa smbut birthday.. dgn doa dan harapan semoga semua meow meow di dunia ni akan cukup makan dan sihat sejahtera.. aminnn..



p/s.. leh google birthday cake for cat kat tenet.. de banyak dorg hias.. cantik2.. hehehhee..



1 comment:

tenku butang said...

waaaaaaaaaa.. so sweeet... huk3.. teringat kat kucen teman yg sambut besday tahun lepas.. tp dia dh xde.. =(

follower ke 660

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/