Lets Search ^^

25 June 2011

His official name is Han Hae Bi


finally i have decided one cute name for heebum's baby.. hee

HAN HAE BI


Even Heebum lahirkan 3 ekor babies yang semuanya cute2.. tp.. di sebabkan banyak faktor.. 
me terpaksa choose sekor je untuk di bela dgn heebum nnti :((

sedisss.. tp, mmg terpksa nak wat cmne kan...

yang dhul.. warna hitam,oren n putih tu.. memang telah di book oleh tuan pada kucing jantan yang kawen ngn bum.. kiranya.. tuan bapak pada babies la.. huu

so, me decide nak amik yang ni.. yang full orange.. hehe.. da lama suke kucing warna oren full mcm grfield..

lgpn.. dok tgk2.. heebum mcm lebih rapat dgn si oren full ni.. mybe heebum tahu yang nnti anak die sekor je yang akan stay ngan die.. sob2.. xpela.. ada jgk heebum kwn kan.. nak bagi leh bela sekor anak heebum ni byk prosedur dan halangn nye.. huu..

so, kami decided nak bela this one.. n we named him "Han Hae Bi"

Han : Family name
Hae : Have
Bi : Rain


Di sebabkan sekarang ni musim panas.. jadi kami letak die dengan nama yang membawa mksud "Have Rain".. Semoga Hae Bi akan selalu menjadi penyejuk/penenang kepada saya.. eomma die.. heebum mak kandung die.. kepada g-ja.. unnie die and semua ahli keluarga.. amin :)

semoga jadi hujan yang redup tenang dan bukan yang lebat2 ataupun petir tu la.. hehee
lgpun, Rain or Bi artis Korea tu ada jgk mempngaruhi dlm pemberian nama ni.. :P
this is uri Hae Bi :)



 

   

 
 

 

muke sadis mintak soh pilih la sy.. pilih la sy :D

 oh di bawah ni la gmbar Mr Bi aka Rain.. hehe

smoga hae bi eomma ni pon akan membesar jd ensem lagi cute mcm Rain... kekekeke..
kalo pandai nynyi n berlakon pon oke jgk.. nnti eomma leh jadi kaya :P


4 comments:

ery D cat said...

hohoho pandai amek ati muke dia tu...hai bi(leh kan pgl dia ngn nama tu)aih tomeilah..windu plak nak ada anak2 kecik tp sume dah dikasikan krn duk apt...phm2la..tu pun sbnryer xleh bela...tp pedulik hape aku hahaha

Han.Nee.Saa said...

hehehe.. tu la.. ni pon lepas da abis susu.. nak kene kasi jugak emaknye :D

bleh2.. bi ckp hi balik :D

Old Kitty said...

Awwww what a cutie!!! Hello there Han Hae Bi!! Take care
x

Cik tikah said...

coooomel.......