Lets Search ^^

20 October 2011

Contest Barangan Berbentuk Meow Paling Best!

*Sticky Post hingga tamat tarikh contest on 20 Sept. Scroll utk Entry Baru*

Asyik join Contest je HeeBum ngn HaeBi ni kan..?

Dengan ini kami dari When HeeBum and HaeBi wrote dengan ini mengumumkan yang kami pun nak jugak buat Contest.. hehehehe... Contest yang di buat adalah.. *drumroll*


Contest Barangan Berbentuk Meow Paling Best!


selalu nya contest semua kita hantar gambar meow-meow kita kan..
kali ni kami nak buat lain sikit.. eh.. ke da pernah ada? haha.. perasan je kami ni kan :P

kami nak buat contest barangan berbentuk meow.. mesti best kan dapat tengok koleksi-koleksi peminat meow ni.. mcm kami la.. asal beli apa-apa je.. mesti nak barang tu ada unsur2 meow.. hehehe..

tak kisah samaada barang berbentuk meow itu anda punya atau pun meow2 anda punya.. yang penting.. BerBentuk Meow.. :D

dengan ada nya contest ni.. boleh la kita share koleksi barang-barang kita and leh jugak tanya-tnya mana dorang beli.. hehehe.

Syarat-Syarat Contest ini :)
  • Upload gambar Barangan Berbentuk Meow Milik Anda yang anda rasa paling best dan mampu membuatkan peminat-peminat meow lain meleleh air liur kejelesan.. hehehe..*tidak digalakkan riak :P * 
  • Anda adalah di galakkan untuk follow Blog When HeeBum and HaeBi wrote. dan jugak LIKE Facebook Page When HeeBum and HaeBi wrote. supaya senang nanti kalau ada update mengenai contest ini :D
  • Anda juga di minta untuk LIKE Facebook Page Kitty World. oh mereka adalah sponsor kepada hadiah kedua bagi pemenang :)
  • Untuk menghantar gambar.. anda boleh buat satu entry dekat blog anda, letak banner di atas ni dan link kan pada entry ini. Ceritakan serba sedikit tentang barangan tersebut. Tinggalkan link entry anda dlm ruangan komen di sini :)
  • Bagi yang tiada blog, anda boleh post gambar tersebut di page Facebook kami. Letak caption pada gambar (Contest - Ceritakan serba sedikit tentang barangan tersebut. )  Anda juga boleh mengajak member-member anda untuk Like gambar yang anda hantar di Facebook page kami. Manatahu, para-para juri akan terpengaruh... hehe :P
    Setiap peserta di blog ataupun di Facebook boleh menghantar 3 gmbar sahaja bagi setiap orang sahaja.
  • 4 orang pemenang akan di pilih oleh pihak kami dari When HeeBum and HaeBi wrote dan juga dari pihak Kitty World.
  • 4 hadiah misteri akan menanti anda.. yang pastinya.. hadiah misteri tersebut adalah barangan-barangan berbentuk meowwww... tp, bukan yang kat atas tu la ye.. yang tu kami punya.. hehe :D
  • 1 hadiah saguhati berupa topup RM10.
  
Marilah kita meramaikan Contest ini..... :D
meow meowwwwwwwwww

Pengumuman : Disebabkan kebelakangan ini adalah sangat sibuk dengan mcm-mcm isu.. kami dari pihak HB dan KW KittyWorld membuat keputusan untuk mengextendkan tarikh tutup bagi Contest Barangan Berbentuk Meow tersebut kepada tarikh 20 Oktober 2011.. sekian. terima kasih.. :)





oh ye... Kami juga akan update hadiah-hadiah untuk contest ni.. Boleh tengok dekat Facebook Page kami :D



26 comments:

KittyWorld said...

weeee...sponsor hadiah leh join tak??

meowwmania said...

woww!! macam tau-tau je kite br beli brg utk bebdk ni hehe..nak join nak join!!

m.q said...

owhh...kitorg xda brg2 yg best. semua dah habis kena cakar2..
and how is that???!!! :(

Misz Pinkie Winkie said...

wahhhh bestnyaaaa,,nak joinnnn

* HeeBum * said...

kitty world : awak kan juri.. cne nk join.. hehee

MM ngn Marnie : alamak.. sy dah salah bg kepahaman ni.. em... x kisah barang awak or barang budak2.. as long as barang-barang tu berbentuk meow.. :)

KittyWorld said...

xpe,KW join je utk meriahkan contest..hihi..:D

Juz Call Me Sharz said...

nak join!!!! nasib baik tarikh tutup lambat lagi...boleh nak amik gmbar yang patut... =D

* HeeBum * said...

KW : hehehe.. boleh2... KW msti de byk barang meow comel2.. :D

our store said...

kite join! cni2:)
http://catszone.blogspot.com/2011/08/contest-hanheebum.html

Juz Call Me Sharz said...

kite nak join...

http://sharzandcatz.blogspot.com/2011/08/contest-barangan-berbentuk-meow-paling.html

family of fur said...

ala.. fof de cadar n wallpaper meow je.. boleh di terime ke klu cmtu??huhu

* HeeBum * said...

Sharz : TQ.

FoF : hehehe.. oke la tu.. as long as ada unsur2 meow tauu

family of fur said...

boleh eh?? hehe.. ok2.. akan ku snap gmbr2 tu. hehe

Azmira Yusof said...

nanti join . sbb skrng sibuk raye jee

family of fur said...

yey.. da join.. :)

http://heartbywinter.blogspot.com/2011/08/contest-barangan-berbentuk-meow-paling.html

hope menawan la ye??hehe

she winter said...

http://ainakenit.blogspot.com/2011/08/nak-join-click-banner-ok.html

sudah join ^^,

she winter said...

http://ainakenit.blogspot.com/2011/08/nak-join-click-banner-ok.html

sorry. nie link yang baru k.

~awa~ said...

wahhh.!!! best3.!!! saye peminat kucin n hello kitty maa... hehehehe.. sukenyer.... (dah riak pulak) xD

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/09/contest-barangan-berbentuk-meow-paling.html

* HeeBum * said...

Tq ciksuzlin :)

m.q said...

dh join...heheheh

http://atreyu05.blogspot.com/2011/09/contest-barangan-berbentuk-meow-paling.html

Kaio said...

nak join boleh. tapi pakai kostum kucing. hahahhha

www.kaio.my

* HeeBum * said...

heheh boleh aje... asalkan ada rupa kucing.. jom join :)

Elie Lily said...

peh! best ni! :)

* HeeBum * said...

meh la join contest ni elie :)

ItaJeff said...

Salam....
Leh join lg ke?
Nnt email alamat ke rnitajeff@yahoo.com, nk kirim bukunots meow2..thx sbb join 'sharing the love', nnt join lg k..:)