Lets Search ^^

07 February 2011

Calon suami tuk heebum :)


 Dear kawan-kawan,

Saya ingin mencari calon suami sementara untuk anak dara saya ini.. :D 
If anyone ada male cat yg sihat dan ingin jadi boyfriend die purposely for mating ( nak tambah zuriat ) sila tinggalkan komen anda ataupun boleh email saya di nurhanisah.zubir@gmail.com..


Area perak.. sekitar ipoh, bt gjh, seri iskndr, bota, air tawar.. tuh yang senang dan berdekatan dengan rumah sy.. hehe.. :D



tak rugi jadikan heebum ni calon menantu pilihan.. hehe..


1. tidor sopan..


 2. alim.. ^^

 

3. boleh di jadikan kain lap kaki bila msk umah.. hehe


4. nak jadikan penyapu dgn ekor pon bleh jugak.. hehe


5. cun.. ahaha.. :P



sekian, mari lah meminang anak dara sy ini.. :D

dah google cat mating kt area ipoh ni ha.. tp, xde la plak.. ish2..

4 comments:

cikPija said...

ala tengah carik gak kucing betina..tp kite dok p.gudang huhu..mesti comei ank diorng law kwen ngan Indi kite hik3 (pasan jerk)

awaybackintolove said...

wah..comelnye yg alim tu XD

Han.Nee.Saa said...

cik pija : huhu.. ala.. jauhnye psir gudang.. kalo la bdk2 ni pandai naik bus. lme da belikn tiket.. hee..

away back into luv : hehe.. die mmg suke sebuk time org solat..

sesemut said...

hemm alahai.. kalau laa den ada kucing jantan , dah lama den pinang si hee bum..