Lets Search ^^

02 February 2012

Hae Bi is a Farmer :D

disebabkan kepayahan hidup... maka, HaeBi terpaksa bekerja keras membanting tulang dan ekor untuk menampung hidupnya....

Menjadi seorang petani bukan lah satu kerja yang mudah.....

Penat......

Perlu berfikir untuk mencari cari terbaik bagaimana nak memastikan pokok2 dan buah buahan tumbuh segar..

Perlu pastikan buah buah elok.. pokok2 sihat..


Perlu ada skill cmna nk petik buah2 yang da masak..


ape pun.. kerja macam HeeBum lagi senang..
jadi Supervisor je..

tengok tu.. siap duduk goyang2 atas kusi sambil tgk HaeBi kerja keras.. hehehe..

ok HaeBi sila usaha gigih untuk naik pangkat.. nnti boleh la jadi Supervisor duduk goyang2 atas kusi.. heheh :D


Luv,
Eomma;)

.

6 comments:

profmie said...

wah..bagus kucing ni..bersemangat...hihi..done follw you..so,follow me back..hihi..ape2x pun blog ni byk info psl kucing..bgus2x..

meowwmania said...

hahahaha...ngelat lah HeeBum nih :D

m.q said...

rajinnye HaeBi ni...
saranghae

Sachi the big sister
Meow Meow Family

Salihah Norman said...

Haebi bakal menjadi petani yang berjaya :) anyway, sangat cooomell ^-^

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam hanheebum,

Pandai Haebi ni berkebun toksah susah-susah lagi pemilik nk bercangkol lagi kan sbb dah ada pembantu LOL..hehehehe

Apa kata ajak si Haebi ni berkebun dalam segmen kami plak...boleh?

http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/02/segmen-gelagat-anak-bulus-ku.html

BTW kami dah lama follow blog Hanheebum, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye... TQ. :-)

m4rilyn said...

hehe..jadik Supervisor ye.bestkan