Lets Search ^^

14 February 2012

Dua ekor budak sibuk..


heee actually entry ni utk contest bwh ni

Gelagat Anak Bulus Ku anjuran Zul n Azizi Boarding Pets.. 

skali salah konsep.. kekekeke.. eomma ni salah baca la... rupanya nk gelagat dorang tgh scratch.. so, enty ni eomma ubah la.. hehehe.. nnti baru cari record video dorg tgh scratch :P


HeeBum and HaeBi ni memang pantang tengok orang masuk bilik air.. sibuk laaaa nak masuk skali... kalau masuk kejap nk amik wudhu' pun.. tutup pintu x kunci.. dorg sibuk tolak2 pintu tu nak masuk.. aigooo.. sangat kepochi... hehhee.. pastu duduk la mengadap kita dlm bilik air tu.. ish2..

kadang2 tu bila nk mandi ke apa.. kena masuk bilik air tu slow2.. kalau x perasan.. siap da kunci pintu bilik air nak siap2 nk mndi skali terasa2 macam ada org tgh tengok.. pusing belakang rupanya dah ada la yang berjaya menyelinap masuk snyap2.. huhuhu..

masa gmbar ni eomma amik.. dorang tengok sibuk tunggu adik eomma kuar dari bilik air tu.. hehhe.. yela nak masuk x dpt.. jadi ready je la.. bila buka je pintu tu nnti.. dorg pun terjah... hehehe.. nk masuk n kuar bilik air pun scry kan?


udah serupa macam lapik kaki.. wat lap kaki baru tahu.. hehehe


oh untuk segmen tu.. pertandingan nya dalam bentuk video.. ha.. ni video yang eomma amik waktu dorang tgh syok goyang2 ekor nak tunggu adik eomma kuar bilik air nk terjah.. hehehe.. kalau tengok kat part last tu.. dgr je pintu bilik air nk terbuka.. dorang da pusing kepala siap sedia.. hehehe.. part terjahan selepas tu terpksa la x direkod.. almklum la.. sencored.. hehehehehe..

enjoy the video :D






luv,
Eomma yang salah baca entry contest.. hahaha.. :P



.

4 comments:

Chika said...

comelnye kain lap kaki dia. leh gerak2 sendiri lagi... hehehe comey

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Hanisah, harap komen yang 1st tu tolong delete ye....Ok kami dah review video cuma tidak menepati dengan tema & konsep segmen. Diharp berbuat demikian secepat mungkin untuk melayakkan penyertaan anda. Terima kasih

m4rilyn said...

ni baru stalker,sanggup tunggu sampai orang habis mandi

maszull said...

assalamualaikum...comeii nyer dua2 ekor tu...:)