Lets Search ^^

Loading...

03 April 2012

Budak terlebih manja..


as usual.. yang terlebih mnja n mengada mestilah... HaeBi..

pagi tadi kan.. masa Eomma nk pergi kerja.. HaeBi ni dok la nanges.. nanges.. nanges.. aigooo.. sblum eomma siap2 nk g kerja mmg da pelok cium siap2 dah..

pastu eomma da siap cun2 HaeBi ni still lagi dok nanges..nanges..nanges.. huhuhu..
eomma pun g la amik dukong.. pelok2.. tengok2 apa masalah dia..
heebum rilex aje.. aigoo.. drama betol dak HaeBi ni...

sudahnya habis penuh bulu shawl eomma g keje pagi ni... huhuhu..

dak haebi ni mmg sangat sangat sangat la kuat menyendeng.. heee..

bila balik kerja.. kita nk baring rest2.. dia pun sibuk nak join.. :D


comparekan heebum n haebi kt bawah ni.. ha.. tgk haebi tu.. nak tanak.. tangan dia msti nak pegang kita.. huuuu...


yang untungnya.. kalau nak grooming cuci telinga ke.. mata ke.. mulut ke.. 
Haebi la paling senang...
kita pelok je dia cmni... cm pangku baby tu...
ha.. pstu proses la muka ngn telinga dia.. hehee
dia x kisah.. slagi dpt kena pelok.. 


ok sekarang da rindu.. nak balik opisss cepatttt... :D


Luv,
Eomma :D

.

7 comments:

profmie said...

wah..cute kucing ni..byk kucing kt cni..hehe..jmputlah dtg blog sy..

meowwmania said...

alalala....anjenya dia!

mrshim said...

dik akak nak tanya, kitten akak tu sejak anta pet boarding aritu dh liar la.. mcmana eh?

UniMeOw said...

alolo manja2~~

E Ja said...

bestnyer....da lame sgt da ni x pgg kucing. kucing kat rumah pun da jd arwah..sob3 T_T

Cik Saila said...

bestnya senang nk cuci telinga dia..manja sgt..huhu :))

KucingMalaysia said...

best nya, dahla manje, tak banyak kerenah .. comel2 !



*salam singgah, kucingmalaysia ;)