Lets Search ^^

19 January 2011

Carrier

meow anda suka duduk dalam carrier?

setakat ni, heebum snng je kalau eomma suruh msk lam carrier.. kalau msk lam carrier, naik kereta, halakan aircond kt bum.. die x kn meragam la.. die siap leh tdo spjg perjalanan dlm carrier tu..

tapi kalau lama sgt heebum start la menangis.. hehe.. bile bum start menangis.. eomma kene hulurkn tgn kt bum, baru bum stop nangis.. huhu..

eomma kalau nk masukkan bum lam carrier.. die akn cakap.. "illiwa heebum, palli.."
cess konon org korea.. hahaa.. tp, sbb nama bum ni pon mmg da name korea.. wat2 la phm ape eomma ckp.. huuu..

illiwa tu meh sini.. palli cepat..

so bila eomma bukak je pntu carrier, terus bum lari2 goyang ekor msk lam carrier.. tp, skng mcm da muat2 je bum lam carrier.. ish2 nk kena diet ni.. hehee..

actually bukannye bum ni bukannya phm sgt kt arahan eomma tu.. tp, heebum thu dah.. kalau eomma bwk carrier, mknanya nk jalan2.. nak naik kereta.. yeahh.. tuh yang sebabnye bum dok lari2 kalo eomma bukak pntu carrier..

 lena dalam carrier

sudah memenuhi carrier

seronok tidor lam carrier ni.. :D

sampai bila eomma bukak cover atas carrier tu pon heebum still duduk dlm tu x mo kuar2.. hehe


carrier adalah warna pink sbb heebum suke pink.. eh, heebum ke eomma?

eomma kata dia nk belikan carrier satu lg yang besar sket untuk bum sbb nnti x muat bum nk msk ngn meow satu lg.. eh.. eomma nk tmbh meow ke?

beli carrier pastikan wane pink tau eomma.. pinkkkkkkkkkkkkkk.. ^^

5 comments:

m.q said...

hee bum minta eomma kamu beli cage yg lg besar...hehehe

* HeeBum * said...

hehee.. eomma kate nnti ada kwn br eomma beli lagi satu carrier yang besar muat dua eko.. :D

sesemut said...

wahhhhhh beria beria dia tido...nyenyak

chacha said...

wahh2~~ seronok lah bum dapat jalan2 yeh. carrier tu comel macam bum jugak. =p

Han.Nee.Saa said...

hehee.. tula, heebum kalau dpat tidor.. mmg lena sungguh2..

hee tenkiu.. ^^