Lets Search ^^

21 January 2011

Si Sombong

 

 Han Hee Bum saya ni boleh la dikategorikan dlm kategori meow yg sombong.. hehe..

dulu kecik2 xde la teruk sgt cmni.. ish2.. sekarang ni, kalau org yang dia x kenal or x biasa..
jangan haraplah nk dapat dukung dia.. mau menangis aje.. huhu..

walaupun si sha ni yang pegang dia.. walaupun baru 3 bulan lebih je x jmpa.. huhu..
x kenang jasa sungguh heebum ni.. padahal dlu sha la yang jage sblm sy amik.. ish2

hanheebum ni sy amik dr sha la.. ni belog dia dan meow2 nye.. tp, macam dah berpuluh tahun je hupdate.. ahahaha..


sesi memaksa heebum utk senyum

pujukan x berjaya.. heebum tgh ready nak lari.. hehe


 bila ajak bergambar baru dia mahu posing.. hehee..
dasyat btol aegi eomma ni.. ish2



sha, 2-3 hari baru ilang marah die kat kitrg sbb pksa die kene dukung.. hahaha..


ada siapa2 yang ada tips cmne nk bagi meow x sombong sgt??



heebum, sombong2 ni x elok tau.. nnti ilang cute.. heee..


sarang ham ni da heebum aa,
          eomma :)

6 comments:

cikPija said...

kucing kite pon sombong n tkot org..
kalau org yg die xkenal nk dukung mulelah die menggelupur huhu..xtaw dah nk wt cemane

m.q said...

sama la dgn si ChaCha ni...
klu takdak tpt nk menyorok sgt...
tak dpt sorok body, sorok kepala pun jadi la...

~AyUmIshA~ said...

mmgpun! si sombong!!!!
mnyampah! hahahah...bum, ikutla perangai hachi yang peramah tu..huhu

Han.Nee.Saa said...

itu la kan.. agaknya meow bila da besar sket die mula x suke kt org kot.. ish2

Misz Pinkie Winkie said...

oo..budak sombong yerk.
nantie nak kena babab nie
haippp.

~AyUmIshA~ said...

owh,aku lupe nak komen pasal blog tak update btahun tu! ciiiiisssssssssss... hahahha