Lets Search ^^

25 January 2011

I miss you heebum from unnie

Dear heebum,

Heebum sehat? unnie miss you so much. i miss home, i miss daddy, kak yong, kak nyah and i miss ur eomma too. these days, wah..unnie penat bum T_T ada research kena buat, article review and tolong handle event. maklumlah unnie dh final year kat sini.

Bum, selalu weekend ptg2, kita mesti tido sama2 kan bum? aritu, unnie termimpi bum gigit kaki unnie, rupanya nyamuk yg gigit =='...Bum, igt tak hari tu unnie cerita kat bum yang unnie rasa mcm mama ada je kat rumah tu? kali ni, unnie mimpi mama tipun unnie. rindunya nak dgr suara mama. unnie sedih T_T Bum igt ke tak ni? Bum jawab miao, miao dulu means setuju kan? KAN?
Bum, tadi unnie nampak kucing cantik mcm Bum, tapi kesian die takde tuan..die duduk bwh kereta kat simpang jalan. kesian dia. kalau lah unnie ada kereta, boleh unnie bwk balik jadi kwn ngn Bum..tp, mesti kak nyah marah unnie nnt! *takoott..hide

Bum, khamis ni unnie balik tau? kita maen kejar2 lagi k? tapi aritu kak nyah kata Bum pecahkan labu arwah mama aka opah Bum..adei. nnt unnie tolong Bum gam balik labu tu k? dun wori. tp nnt, unnie kena bagi eomma jaga Bum pulak around 3hrbln feb sbb eomma pon rinduuu sgt2 ngn Bum. ok, Bum jgn nakal. lepas baca entry ni, pegi smbg tido k? miao miao..apa dia? ha, okay...miaooooooo unnie love you too :)

3 comments:

Han.Nee.Saa said...

waaa.. i miss heebum too..
u jmpe die dlu tlg kisskn die utk i.. T__T

~AyUmIshA~ said...

heee.. comey btul surat ni.. hehe

sicomot-comel said...

haiyaa...cumil betul la kucin2 neyh..

jom ajak tucing2 tu kawan ngn bunny Comot ;)

p/s:follow sini:D