Lets Search ^^

30 March 2012

Rajin kan budak-budak ni.. :D


 Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. :)

dipermudahkan urusan kami oleh Allah.. finally Eomma dapat juga kerja yang ok dan dkt dengan rumah.. hehehehe.. maka, hari2 leh la eomma duduk dgn budak-budak ni.. sbb eomma duduk rumah family unnie.. so dkt sgt ngn ofis.. weeknd plak.. eomma pergi kelas belajar budak-budak leh mtk tlg cousin eomma jagakan..

ingat lagi masa eomma kerja jauh.. terpaksa tinggalkan dorg dkt cousin eomma.. tiap2 mlm nangis.. tsk2..
ada sekali tu.. sampai hampir sebulan x dapat balik jumpa dorng sbb kerja n assingmnt yang melampau2 byk nye...

bela kucing ni.. kita perlukan komitmen yang sangat tinggi..bila terpaksa minta tolong dan mengharap kat orang lain.. mmg berat sgt rasa.. mcm2 rasa ada.. kesian sgt kt cousin eomma.. nasib baik ada dia.. jase dia jage budak2 ni mmg eomma xkan boleh balas... huuu.. smpi naik penat mummy dkt KittyWorld tu dengar eomma tiap2 hari buat sesi luahan hati.. :P

mujur Eomma ada cousin yang sanggup jagakan dorg spjg tempoh 2 bulan eomma kerja jauh tu.. lama sgt rasanye.. tsk..tsk..tsk.. selalu pesan kt heebum n haebi.. doakan urusan kita ni dipermudahkan.. hee..Alhamdulillah ^^

selalu doa dengan Allah untuk yang terbaik.. insyaAllah.. percaya je pada Allah sbb Dia mmg thu mne yg terbaik :')

ok berbalik kepada cerita gembira.. hehehe.. so.. eomma pun dok mngemas la barang2..

ha.. tengok budak bedua ni.. sorg tolong buang habuk dekat storage tu.. da lama so byk habuk..
oke.. heebum incharge buang2 habuk..

nampak tak haebi tuuu dlm bilik air tu.. ha.. dia incharge bhgian lap2 storage tu dgn kain lmbab.. tu sbb sebok je nak masuk bilik air tuu.. hehehe



 


ok sekarang masa utk test kekukuhan storage ni...


sticker tu tulis Dolphin storage.. kekeke.. harap maklum.. mereka bukan Dolphin.. :D


ok Eomma.. kitorg dah siap kemas n check.. now Eomma da leh guna.. hehehe



Luv,

Eomma yang emo.. kekekekeke.. :P

.

4 comments:

mrshim said...

suka tengok ur meowwww...
and now i dah mula suka cats eventhou berani2 takut.. and i jadikan ur blog as motivation to me utk lebih sukakan cats ni.. exchange link kay. :))

m4rilyn said...

cantik la awak ni. ayu je muka tu.

maszull said...

assalamualaikum....sukanya die dok dlm tu....boleh main2 yer..:)

meowwmania said...

makin sihat bebudak nih gewam tgk!

tumpang gembira utk eomma ;)