Lets Search ^^

17 June 2011

Bila Eomma Bizi....


Selalu eomma yang tolong heebum tulis blog ni... sekarang heebum kene tulis sendiri.. tu yang entry baru xde tu... eomma bizi....... siapa nak tolong heebum tulis ni... T_______T


 eomma.. tlg la heebum tulis blog ni...


 eemm... nak taip ape ye......

 xde ideaaa.. tsk2.. eomaa... tlgggg...

eomma kata die bizi, tp.. smpat plak buat apam polka dot kt bwh ni.. sampai hati eomma..
seronok sgt apam die jadi... sampai dlm blog heebum ni pon die nak letak gmbr apam polkadot die..



5 comments:

miss che'gu said...

Heebum gi sekolah mana pandai guna komp nih?? ;)

sesemut said...

wah! apam polka dot. heebum, suruh eomma boh resepi dlm sini..
wajip kongsi

rieyza erizar said...

heebumm..cian heebum..meh duk umh smpg pulai lak lps ni..kwn ngn baby..haha..

aunty..nk skit apam polka dot tuh..ley tempah kt kamu kalau nk wt hantaran nih..haha

* HeeBum * said...

chegu : hehe.. heebum blaja kt hogwart... tmpt skolah harry potter :P

akak sesemut : sy amik resipi dkt link ni.. huhuhu.. sy ikot same mcm dlm blog ni... alhamdulillah jadi dan sedap :)

http://opiskecikku.blogspot.com/2011/02/apam-polka-dot.html

k.ija : hehehehe.. k.ija wat la bisnes jual apam.. cuti2 ni :D

Zizie Zizot. said...

Macamana nak buat pam polka dot tu? Comel sangat!

Entri Terkini: Senarai Kanak-Kanak Popular.