Lets Search ^^

18 October 2011

Eomma is away and so busy...

HaeBi yang kena buli...

Eomma adalah sangat busy and adalah sedang jauh dari budak budak ni.. nnti bila da x busy Eomma story panjang panjang dalam ni..

Doakan Eomma, HeeBuma and HaeBi x sakit rindu teruk sgt ye.. ^^


Luv,
Eomma yang sedang mengira hari.. ada lagi 7 hari baru dpt jumpa diorang and sudah 2 hari x jmpa ni.. :(

.

7 comments:

meowwmania said...

Eomma cepat balik yer...

Hana Soffelia said...

HeeBum and HaeBi pesan suruh Eomma balik cpt2. :-p

ery D cat said...

tian haebi...sp yg buli dia tu..ish3x..

m.q said...

bebudak berdua kekor tu mesti mencari2 eomma

Nazirah said...

sapa jahat sangat tu buli HaeBi..

KittyWorld said...

eomma,mummy pun rindu..eomma bz..rase da lama sgt xdapat borak2 ngan eomma..mummy sedey..:(

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE