Lets Search ^^

19 October 2011

Dear heebum and haebi



heebum, haebi..unnie ni..gamba kat ats ni last unnie tgk korg..agaknye mcm mana korg eh after a month? agk2 ada tak mcm belon? hihi..dah sebulan unnie tak jmpa korang. how are you? sehat tak? auntie kat rumah unnie jaga korang baik2 tak? *meeeoowww..meoowww* apa dia? ok je? haa..alhamdulillah ;D unnie kat sini dah tak bape betul dah otak ni..unnie tlg lecturer buat research (ala2 RA padahal research sendiri kelaut), dlm masa yg sama unnie tgh siapkan research sendiri..ada report practical lagi tak seap, a'ment lambak2..test ngn kuiz semua nk pulun habeh sblm raya haji..kalau unnie tak balik, suh eomma bwk korg jenguk unnie kat tg rambutan (tmpt org sakit jiwa) bukan unnie taknak balik tgk korg..huwaa..tp takde masa nk balik..aritu ada eomma call nangis2 rindu kat korg..unnie pun jadi sebak..tp eomma kata 'marilah kita bertabah demi mendapat segulung ijazah' trus unnie semgt nk belajar..haebi dgn heebum kena jaga diri baik2, kakak unnie aka auntie korg tu karang babap perot korg kalau noty2..ok? *meoowwww...meooww* haaa..mcm tu laaa ;D syg unnie ngn eomma tak? *meoooowww..meoowww* ok..love you too..

p/s : unnie yg pathetic mcm tgh sembang ngn bum and bi T_T rinduuuuu. eomma, unnie pon rindu diorg jugee T_T

2 comments:

Nazirah said...

HeeBum ngan HaeBi setia menunggu

Misz Pinkie Winkie said...

heebum n heabi jaga diri baik-baik yer sayang.
eoma nak belajar tinggi-tinggi boleh dapat kijer best-best.
nantie heebum n heabi leh idop senang leh naik ferrari hari-hari.
hihihihi