Lets Search ^^

07 October 2011

Kenapa tak siapkan assingment? Part 2

haha.. tetiba ada Part 2.. almaklum la. Part 1 punya sebab kenapa x siap assingment dah ada.. ha, boleh baca kt SINI.

kalau dulu, HeeBum penyebab assingmnet x siap.. di Part 2 pulak.. harus la HaeBi puncanya..

tp, cara HaeBi and HeeBum halang Eomma siapkan assingment adalah dengan approach yang sangat berbeza.. heee..


ni bukti..


Macam mana la kalau nak siapkan assingment kalau ada makhluk yang bergayut mcm ni kt tgn.. hehehehe..
tak jadi kerja.. tengok dia ngada2 cmni.. terus nak pelok2 garu perut die.. :D


Luv,
Eomma yang malas sgt nak wat assingment sebenarnya.. hehe :P

.

6 comments:

meowwmania said...

Haebi nak bg moral support tuu :D

ery D cat said...

yela...sbnryer eomma dia yg xmo bt...dia peluk la tgn eomma dia suh bt kasi siap..hihihi

Azmira Yusof said...

heabi cakap : hai buat assigment ke buat facebook . ahahah

Nazirah said...

tgl je laptop tu..nnt HaeBi tlg siapkan assignment..hehe

UniMeOw said...

eleh,,alasan je eomma tuuu...:p

haha haebi nk tlg urut tgn sbnarnya...hehe

m.q said...

alasan jer tu. HaeBi lak yg jadi puncanya...heheheh