Lets Search ^^

29 September 2011

Bila naik kereta...

Eomma : senyap je budak2 ni.. *toleh belakang*
tidur ke.. patut la snyp..

(HaeBi ada dlm carrier tu tidur)



 Beberapa lama selepas itu, HeeBum pun bangun dari tidur and duduk kt depan carrier HaeBi..

Eomma : olo..olo.. baiknya HeeBum, tolong tengok2 kan HaeBi tidur ye...


Beberapa minit selepas itu,

HeeBum : jenguk-jenguk kepala dlm carrier
Selepas beberapa minit lagi.....................

Berjaya jugak HeeBum masuk dlm carrier tu.. hehehe...

HaeBi ni dia terus nak g depan tmpt Eomma sbb dia nak ngadu.. biasa dlm kereta mcm ni la.. kalau HeeBum tak dapat duduk dlm carrier, die maintain leh tidur tmpt2 lain lagi... sit sebelah driver or kt dashboard pun x kisah.. tp, kalau HaeBi.. selagi tak dapat duduk dalam carrier.. selagi tu la dia nangis2 ngadu.. aigooo.. HaeBi.. HaeBi...




Luv,
Eomma yang sedang korek2 tabung nak beli carrier size XL untuk budak2 bersaiz XL.. hehe


8 comments:

Nazirah said...

Asyik HaeBi je kan dlm carrier..HeeBum pun nk jugak kan2..

maszull said...

salam ...geramnya tengok die rasa nak cubit2 jer...:)

ery D cat said...

hehehe mmg kn beli yg besar la tu...makin membesar tu...sihat...

starzieti said...

hamboi, heebum pun nak duk dlm carrier jugak rupenye. comel je. hehee.

meowwmania said...

hehe...suka dok dlm carrier yer

klau bebudak kat rmh ni siap kena paksa lg masuk carrier tu huhu..

m.q said...

kitorg punya carrier ada 3 jenis. satu beroda size L.yg mcm HeeBum ada 2, size L dan M.
hari tu masa nk beli size XL digelakkan tuan kedai, katanya itu utk doggy, xada jual. kene special order huhuhu....

* HeeBum * said...

heheeh la.. yeke xde XL.. ingt kan ade.. nsb baik mq gthu.. idakla eomma plak kene gelak ngn tn kedai.. hehe

CourFeyLia said...

x pnh ade carrier...
sbb anak2 buluz sgt tertib bile nek kete...
klo yg x bradab tu mmg sakit pale klo nk drive...
lg2 klo jauh...