Lets Search ^^

18 September 2011

Jalan-Jalan naik kereta :D

HeeBum memang favourite dia adalah naik kereta.. kalau dgr je bunyi kunci.. die dah lari2 ke pintu sebab nak naik kereta.. kalau bawak keluar carrier.. belum smpat apa.. dia dah masuk sendiri dlm carrier tu.. sebab dia tahu carrier = naik kereta.. hehe..

Masa dia dlm pantang lahirkan baby.. dekat sebulan jugak la dia x naik kereta.. pastu kitrg tgk dia moody je.. merajuk.. takmo peluk2 ngn kitrg.. ingtkan die tensi ke apa ada baby.. hehe.. lepas tu saja bawak dia round2 naik kereta sebab sian.. pastu terus dia baik ngn kitrg.. hahaha.. :))

so, lepas ni kalau nk pujuk dia.. ajak naik kereta aje.. snng HeeBum ni.. ^^

oh ye.. budak dua ni mmg selalu on the road.. sbb sy, Eomma dorg ni belajar + bekerja.. so, kalau xde dekat rumah Eomma, Eomma kene pergi kerja and x dpt bawak diorg.. diorang akan tinggal dekat rumah Unnie (sepupu Eomma).. kalau Eomma dapat bawak mereka utk duduk di rumah yang Eomma duduk time kerja.. so, Eomma akan bawak diorg sekali... bila Eomma pergi kelas.. mereka akan duduk balik rumah Unnie.. bila Eomma cuti, free or duduk area rumah betul Eomma, so diorg ikot Eomma ke rumah Eomma.. pendek kata.. bila Eomma berpindah randah.. mereka pun akan di angkut bersama.. hehe..

sabar ye sayang sayang... nnti bila life dah stabil.. Eomma jnji akan make sure korang x pindah randah macm ni.. doakan Eomma berjaya habis stdy.. lagi setahun je insyaAllah.  :)

Alhamdulillah sangt sebab takde masalah untuk bawak diorg naik kereta.. kalau letak dalam carrier pun boleh, lepas kan pun boleh.. cuma HaeBi la.. mcm biasa.. dia paling banyak perangai pelik-pelik.. hehe..
rasanya, dari zaman HeeBum mengandung kan HaeBi lagi mmg Eomma selalu bawak dorang naik kereta.. masa jalan kedek2 masa baby lagi pun HaeBi mmg dah naik kereta.. tp, tak thu la napa dia kadang2 bising.. kadang2 jadi monyet dalam tu.. ish2.. dah mmg perangai dia cmtu la kot.. sabar je la.. huhuhu

kalau perasan.. tgk dalam entry yang dulu-dulu.. banyak gmbar Heebum dlm kereta.. tp, HaeBi sikit sgt.. ni dah besar ni baru leh nk snap.. hehehe.. paham-paham je la HaeBi tu cmne.. haha.


Kalau HeeBum.......
 dia akan duduk diam-diam aje.. sedar-sedar je dah tidur...

Kalau HaeBi..........

HeeBum tgh syok dok diam-diam pun dia akan sibuk nak kacau2 HeeBum tu..

  nak duduk smbil tengok muka kita la...

 nak tengok kereta kat luar la...

 nak duduk kt depan sekali la..



ok HeeBum and HaeBi... mari tangkap gambar...

 ha.. mcm ni la.. sayang dua2.. hehe


pss.. cuba teka diorg tengok apa yang jakun sgt tu.. :D



Luv,
Eomma :3




.

5 comments:

Hana Soffelia said...

Comelnya mereka dalam kereta. Anak bulus Hana, hanya Arjun je ok bila duk dalam kete. ^_^ Miss 'em..

meowwmania said...

nampak awek kot :D

Cik tikah said...

comelnya!!!

ery D cat said...

hehehe mesti tgktrafik light..liplapliplap..hehe

farah hanim said...

untg kcg tu dpt ronda2 :D