Lets Search ^^

21 September 2011

I wanna grow old like them..... :)

Harini Eomma pergi Vet.. bawak HeeBum cucuk vaksin..

Masa menunggu tu sembang-sembang la dengan dua orang macik and pacik ni...
i guess umur diorang pun dah 60++ kot...

Dah bertahun-tahun mmg bela meow... mmg sllu bwk g vet ni.. dah neuter kan byk stray cat..

best kan? u really wanna grow old dengan someone yang mmg share passion and minat kita.. at least.. dia memahami and tak anggap kucing is just a kucing.. "kucing je pun"...


 opening up the door for macik n meow.. 

a beautiful moment :)


HeeBum mcm biasa, kalau bwk g vet.. mula la nak hissing2 time menunggu tu.. dia x biasa bau kucing lain or dia x suka bau ubat.. dia still ingt lagi kot die kena operate hari tu... huu.. aigoo heebum..

tp masa jmpa vet, vet siap cakap heebum ni lembut.. bulu lembut, perangai dia baik je.. lembut je.. hehee..
kalau vet tu tgk character betol heebum mau dia tarik balik cakap die..:D


HeeBum and HaeBi.. doakan Eomma bertemu jodoh dengan orang yang suka meow2 tau.. baru la korang leh hidup bhgia jgk.. hehehehe.. :D


Semua orang pun nak grow old mcm macik n pacik tu kan.... ^^


Luv,
Eomma :3




.

9 comments:

ery D cat said...

heebum cakap kat eomma...insyallah ada la bertemu jodoh tu...yg minat pun sama2..:D

ery ada seorg auntie...dia xkawin2 sbb membela kucing...kucing dia bukan seekor...banyak...duk skali lam umah...siap reno umah teres dia untuk dijadikan tmpat kucing2 dia..lam kete dia pun ada makanan kucing yg berguni tu...mmg sngaja dia letak...dulu dia memnjaga arwah atok(ayah auntie)...skang dia duk sorang bersm2 meow dia..ery agak je yer..maybe dia xkawin2 sbb lom bertemu jodoh ngn yg minat kucing kot....dia bekas nazir kat selangor ni..:)

m.q said...

insyaAllah semoga bertemu jodoh dgn org yg sama minatnya...:)

Cat-from-Sydney said...

InshaAllah ada. Ehem....Abang Epi kita masih single....dan sayang kucing... purrr...meow!

Hana Soffelia said...

Insyallah Eomma. One day u akan jumpa jgak that guy. Lelaki tu mestilah suka meow gak if dia suka u kan. hehe Hana bersyukur sgt, Teman Penyayang sgt sukakan meow lbh dr hana. Now, semua anak bulus dia tlg jaga kt Kl coz dia kesiankan hana nak jaga ketiga2 anak bulus sorang diri.

KittyWorld said...

heebum n heabi,doakan utk mummy gakk..hehe..:P

Monkey Boy said...

insyaAllah ~ dun wrry la.. :) dpt nyew

maszull said...

salam...InsyaAllah heebum n heabi doakan mummya dia dpt jodoh sama minat ngan kucing juga...:)

KUKUMALU said...

Sies comel kucing tu =.=

Cik Jannah said...

waa.. kucingg ! saya sukaaaa.