Lets Search ^^

20 August 2011

Amazing Animal Lover Blog Award :)



hee.. harini Eomma dapat award - Amazing Animal Lover Blog Award :)

Tenkiu Cik Anisquidward sebab kasik awrd ni.. hehee
Tenkiu jgk kt MeowMania sbb buat award ni sempena dengan cukupnya 2 thn umur blog beliau.. :D

Sila ikuti langkah berikut :


1. Kopipes award ini di blog anda (klik kanan 'Save Image As..') *setkan size kpd 'original size' utk gmbr yang terang, jelas dan nyata.


2. Ucapkan terima kasih kpd orang yg telah mengetag anda (letak nama dan link blog)
Tenkiu banyak-banyak dekat Anis sbb sudi tag kitorg.. meow meow meowwww...
3. Jawab soalan berikut :

a) Apakah amazing-nya memiliki blog pencinta haiwan ini?
Ke Amazing-ngan yang paling ketara ada blog pencinta haiwan ni sbb dpt kongsi cerita pasal meow-meow kt semua org.. hehehe.. tambhn pulak kalau yang bace tu semua mmg suka haiwan ni.. so, xde la mcm pelik kita bercerita beria-beria.. haha.. sbb kalau org yang x berapa nak mencintai haiwan tu.. kalo kita sembang excited pasal meow-meow ni.. dorang xde perasaan pun.. biasa2 je.. huhuhu

b) Dalam ramai-ramai jebon meowwmania, jebon manakah yang berkenan di hati anda dan mengapa?
hehee.. saya suka si budak momon tu... juling itu sweeeet...

4. Tag 4 blog pencinta haiwan yang anda rasakan Amazing!
PhatCatwithPhatLady

5. Maklumkan kepada 4 blogger tadi bahawa mereka telah di tag.


**Berikut merupakan kata2 dari pihak penaja iaitu MeowMania.. hehe

Award ini hanya lah untuk suka suka, sekadar untuk merapatkan lagi silaturrahim di kalangan blogger pencinta haiwan. Terima kasih kerana sudi menerimanya, saya amaaaaat berbesar hati *sambil kembang-kembang hidung



Semoga kita semua tidak akan pernah berputus asa dan akan terus melakukan apa yang kita lakukan, membantu sesama makhluk tuhan sama ada manusia mahupun haiwan, insya'Allah 



p/s: kawan-kawan boleh juga rujuk di SINI untuk melihat senarai blog pencinta haiwan

4 comments:

Old Kitty said...

Congratulations with your wonderful and very pretty award! Take care
x

meowwmania said...

kamsahamida eomma!!

AnaAnis.MUsliMah said...

waaa! tahniahh..so cute

family of fur said...

tq2 tag fof.hehe.. :)