Lets Search ^^

12 August 2011

Budak kuat Drama...


Bila kena duduk dalam cage...

HeeBum macam biasa.. maintain cun je...


kontrol ayu.. tangan siap bersimpuh.. hehee

Si HaeBi pulak............... dok gapai2 tangan kita la..

yang paling penting.. paling kuat Drama.. hehehe
asal masuk cage je mula la buat mcm2 aksi meruntun jiwa.. mcm la kena dera aje dlm cage tu.. aigooo..


Luv,
Eomma :3


12 comments:

Shaz Alina said...

same la ngan Oghen sy... bila kena duk dlm kandang, mula la merengek²... mendayu² je bunyinye... wuwuwuwuwuwu~

KittyWorld said...

perangai sebijik mcm yuki..drama king!

myra yusreena said...

haha! gelak guling2 tengok muke haebi! ahh comelnyeee beliauu!!geramm~~!!

Hana Soffelia said...

Arjun sekarang pun memang xblh duk dlm cage langsung. dia meronta2 smpai tumpah mkanan and air. hehe

beL + fyda said...

waaa seronoknye tgk u ol obses giler dgn kucing..xmcm i dr kecik takutkan kucing..even ke kdi mkn i akan naikn kaki ats bgku..mcm ne eh xhilangkan takut ni..any idea?

amir aizat said...

comel jer cerite,hehe

dhiera said...

serius comel kucing 2 ekor ni~ saja nak buat touching touching..

salam perkenalan ye~

si Bella Bilot said...

apesal comel sgt si haeBi tuuuuuu. gerammmmnyyeeeeee...

Cik tikah said...

comellllll!!

ery D cat said...

hihihi haebi...mcm2 yer...tp muka tu mmg tomei...mintak simpati suh kuarkan lah tu..

cik bel+fyda: idea yg btl2 leh hilangkan fobia ngn kucing ni dgn membelainya...haiwan paling comel tuh...rugi x dpt manja2 ngn diorg...xkisahlah kt fobia ngn ular ke apa ke kt kn pegang br leh ilangkan perasaan tu..:)

maszull said...

salam...geram nyer mama tengok rasa nak picit jer die...

cute2 semuanya...:)

meowwmania said...

ahahhahaha...

sedih betol muka :D