Lets Search ^^

10 August 2011

Dah besar-besar pun hisap susu lagi?


petang tadi..mula-mula Eomma tidur... then HeeBum dtg menempek dkt sebelah.. dah la bg bontot.. cess..
tiba-tiba datang pulak si HaeBi menyusu dekat HeeBum... ingat kan dah stop la budak manja ni menyusu.. rupanya masih tak.. ish.. ish..

heee.. Eomma suka sgt bila dorang datang menempek mcm ni.. :D


oh ye.. HaeBi memang dari dlu lagi masih lagi sibuk menyusu kt HeeBum.. rasanya dah takde pun susu HeeBum tu.. hehee.. HeeBum kan dah neuter.. ingat kan lepas HeeBum neuter dia takde la nk menyusu lagi..

tp kalau dah nama nye HaeBi.. haruslah mmg over tahap manja dia tu.. saja la tu dia nak menempek kat HeeBum.. kalau mood HeeBum baik dia layan je si HaeBi.. kalau tak.. dia wat derk je.. huhuhu..

dah nak masuk 4 bulan dah si HaeBi.. badan pun da nak sama besar ngan HeeBum.. aigoooo.. -__-"




 HeeBum dah start mengeliat2.. malas nak layan HaeBi.. hehee


Luv,
Eomma :3



16 comments:

SyuE said...

alolo. manje sungguh! geram je!

Kid said...

mcm manusia la...besaq-besaq pun minum lagi susu...cuma jenama ja berubah..klu yg pompuan, kecik minum susu ibu, pas tu susu enfagrow, pastu bila dh kawin, ngandung, susu enfa mama, dh tua skit, anlene gold...hehehe...

♥Putri ilyanie♥ said...

ish2.. dh besar pown nak menyusu lagi.. tpi comei2

iMBobo said...

hahaha mestilah menyusu lg..

toblerone said...

ni mst sk cite n artis korea sgt kn.. smpai nk catty pon ltk nm ala2 korea.. hehe

Hana Soffelia said...

Ya ampun, dh 4 bulan dia nk menyusu lagi. Manja gila. Comel je tgk HeeBum layan dia. haha

m.q said...

eEEeeeeEEeeeEEe....HaeBi tak malu dah besar la....

love;
Kochie & catlings

Juz Call Me Sharz said...

teruknye budak b tue...dah 4bulan still menyusu...mentang2 la die sekor dapat konker semua... =)))

meowwmania said...

eh sama ngan anak kita si Mon ngan Min dorang still menyusu walau lepas kita neuter kan ibu dia, lama gak dorang menyusu sampai umur 6 7 bulan camtu hehe...

msrh's said...

hehe comey sgt ! :)

nurani said...

hahhaha..ank mnje sgt..:)

Misz Pinkie Winkie said...

hehheh..bagus betol lah heebum tue,,
sayang betol ngan haebi
;)

SITI NOORNADIYANA said...

comel kucing. parents yana pon bela kucing gak. tapi die tak manja dgn yana pon. huhu. :)

IFA Athirah said...

ambooi..bila dia nk stop mnyusu ni.haha http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

ZURAINI said...

eee!!! x malu! dah besar2 minum susu ibu lg. haha

twinkeenabilah said...

Aish menyusu lagi ? Hek3 kadang2 tu jeles tgk dorang menyusu. Pernah kut g try menyusu sekali. Hahaha time kecik2. Tatau :p