Lets Search ^^

27 July 2011

Hee Bum dan Kembarnya Mochiko

Hee Bum ada kembar.. nama dia Mochiko.. walaupun diorang kembar..
Nama diorang masing2 origin dia lain.. hehee..

Han Hee Bum tu nama Korea.. Mochiko Chan pulak nama Jepun.. hehee..
Maybe di sebabkan Eomma bela Hee Bum dkt Korea so nama Korea la.. Mochi pulak, Mama and Mummy bela dia kat Jepun.. so nama kena la Jepun.... :P

Eomma amik Hee Bum dari KittyWorld.. 
Mummy and Mama tu kawan baik Eomma.. Mochiko ni diorang jaga.. Hee Bum pulak Eomma amik :D

ni gambar diorang masa baby.. yang tu Sophea.. mama diorang..
ada 4 babies.. notice ada  dua ekor meow calico.. ha.. tula Hee Bum and Mochiko..

close up budak kembar dua orang wane calico ni ^^
 

Perangai masa kecik-kecik... Berangan nak gigit cage nak keluar..
 

 perangai bila dah besar.. masing2 bercita-cita tinggi untuk panjat gril...


 kalau dah namanya kembar.. macam itu la kan.. semua sama.. hehe..

 16 hb April haritu Hee Bum bersalin.. cepat dua bulan dari Mochi sebab Hee Bum terlebih gatal kalah Mochi yang kakak dia tu..Mochi pulak bersalin on 12 June..

  anak pun nak warna sama tau.. Oren..baby Hee Bum satu warna hitam putih mybe sebab bapaknya kelabu.. so, lain sikit..  tp, yang pasti.. majoriti anak dorg warna oren... :D

anak-anak HeeBum and Mochi



yang pastinya. budak berdua ini dapat Eomma, Mama, and Mummy yang suka membuli.. keekekee..
 


dua-dua muka x puas hati.. ahaha.. ape la nasib... :P

Dah hampir setahun budak-budak ni x berjumpa last bulan 8 masa mula2 Eomma amik Hee Bum.. agak kalau jumpa ni gaduh tak...

Luv,
Eomma :3


credit pic to KittyWorld.. 

12 comments:

Freaky said...

banyaknyaaa.. comelnyee miauu

Darkbatman said...

haha.. comel. aie nye kucen pun bru beranak 2 hari..

Kamil.ace said...

cute maa ;)

Sya Cda said...

hahaha...comelnye kucing2 ni...gedik la..:) lucu pun ade muka kucing2 tu nk ggit cage tu.... kucing2 kamu betul buat sy tersenyum hr ini :))

KittyWorld said...

hehehe, mochi pun rindu heebum..mama n mammy also.. =D

meowwmania said...

oh mochi kemba heebum rupanya...

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..comeynya.
tertarik yang kaler belang2 grey tue...lain dari yg lain..

Fitrihadi said...

wah cecomel belaka kucing tu..hihi..

G3-lina said...

COMELNYEERRRRRR!! nak sekor??? hehe

SuRayA^i. said...

comelllll!!!
bg pluk kiss sket kt dorg for me ok! =D

nana said...

waaa!! geram..nak sekor :D

iyan shazlind said...

ooo ada hati ye nak panjat grill..hehehe comel nya :)