Lets Search ^^

06 July 2011

Kalau lah meow-meow ada Facebook - Cakap mcm baby


Macam mana gaya korang bercakap dengan meow-meow or haiwan2 lain ?


11 comments:

i am ain said...

yea cakap macam kucing tu baby :)
atau macam adik sendiri yang masih kecil :D

i am ain said...

awak :) macam mana nak elakkan kucing dari selesema ya? kucing ain ni asyik selesema je. untung bisnes doktor haiwan tu. heeeheeeee

Green Apple said...

kucing comel...
dulu ada gak bela kucing... tapi skrang ni dah x leh... keadaan x mengizinkan...

myra yusreena said...

haha..taw xpe..rumet matrix dlu pown same. dye cakap ngan kucen camni..

"adik..adik wtpe tu?lamenye xjumpe adik..meh kat kakak meh" :')

Faraa Eiman's said...

due2 comel kot , geram3 ! haha

sabella mohamad said...

mcm ckp ngan bebudak kot
hihi

HasNah Kawaii said...

Saya cakap ngan kucing saya macam cakap ngan bf sy.. hihih ;)

diyan said...

sebab kucing comel :P geram :D

Liyana Aziz said...

yana jarang manja2 dengan kucing sebab takut kucing... heheheheheh... tapi since dah pegang baby cat, jadi rasa macam comel je... cakap pun macam ckp dengan baby... kikikiki

tiefazatie said...

xtau la..ifa layan kucing2 ifa cm adik2 ifa nie..hehe..cm budak kecik je..ntah..xtau..haha

btw..kalu sudi meh komen nie

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq yaa!

* HeeBum * said...

hehe itu la kan.. kite layan meow2 mcm die budak2.. ape la agknye yg dorg fikir.. he