Lets Search ^^

13 July 2011

Kucing Terbiar dan Anjing Jalanan

Selalu jumpa kucing terbiar mahupun anjing jalanan?
Kesian diorang kan... Nasib x terbela.. Makan pun belum tentu cukup 3 kali...

Bukan semua orang mampu untuk ambil kucing-kucing di jalanan tu dan bela..
Tp, kita masih juga boleh membela nasib diorang dengan membantu dari segi tenaga mahupun wang ringgit..
Membantu menyebarkan maklumat-maklumat pun kira membantu jugak tau...

Kalau dekat Facebook, kamu boleh taip Kucing Terbiar & Anjing Jalanan.. nanti boleh Like page ni..
Macam-macam info ada tau.. Charity Sale pun ada.. nnti boleh la kita membeli sambil menyumbang :)

Sweater tikus pink yang comel tu pun Eomma beli sbb dia termasuk dlm Charity Sale..
Baru-baru ni.. beli keychain meow.. comey sangat... boleh tgk kt page KTAJ ni.. ada banyak lagi keychain comel-comel dalam Charity Sale tu..

Jom LIKE


ni la keychain meow tu.. comey kan? kan?
jom beli.....................


Selain dari tu, page ni pun selalu wat contest jugak... :)
Alhamdulillah.. baru-baru ni kitrg menang dlm contest "The Sweetest Couple/BFF"


 Ni gambar yang join contest tu..


Isnin haritu hadiah misteri pun sampai.. :)


Haebi ni x sabar2 laa.. aigooo

Ni la hadiahnye.. comeykan.. tabung Chi Sweet Home..
x kenal Chi? Chi ni anime yang citer pasal meow.. hehehe. Eomma suka sgt.. comey citenye..


Ni opening cerita Chi dkt youtube.. :)



oh Eomma mmg suka sangat la sebab dapat tabung Chi ni.. yang paling tak suka adalah si Haebi.. hehee
Tengok ni muka marah.. :))
Dengki la tu ade meow lagi comel dari dia kt rumah ni...


14 comments:

KittyWorld said...

mummy pun tak sukaaaaaaaaaaaaaaaa..hahaha:))

* HeeBum * said...

mummy tu x suke sbb dengki.. haha :)

meowwmania said...

waa tahniah tahniah!!

::mish-eena:: said...

mmg la haebi x suka..sbb saebi n maebi yg posing..eomma dia yg dpt hadiah..x aci..x aci..mama ena nak jugaaaa...^^

* HeeBum * said...

mama ena : hehhee.. betol jgk tu.. kalo haebi yang masuk.. harus la x mng kot :P

teciq said...

wah bestnya! ^^

Fathiah Hamim said...

alahaiii comel nyaaaa

taliff said...

Huhuhu..tahniah!

Ct Aja said...

waa tahniah ye..

Shuk_ArChie said...

Tahniah! wah... comel kucing2 tu... (^_^)

Rohaizam Rosli said...

comeyy lorrr....

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

mint bebenor dgn kucing awak nih :D

* HeeBum * said...

meow mania, tecik, fathiah, taliff, ct, shuk, rohaizam : hehe.. tq semua.. rezeki budak2 ni :)

fee : mmg minatttttttttttt.. :D

Kucing Terbiar Anjing Jalanan said...

We're happy u like them, Heebum! ;)