Lets Search ^^

23 July 2011

Jalan ambil angin ^^

Petang-petang bila Eomma free.. Eomma akan bawak Haebi amik angin pijak tanah bau rumput kat tepi2 rumah ni ha.. heeee..

Eomma bela Haebi and Heebum indoor.. jadi bila bawak keluar.. pakaikan harness kat dia..
Dulu-dulu banyak bela kucing outdoor indoor campur2.. pastu.. x bela lama.. mula la meow2 tu lari rumah.. tsk.. x kenang jasa. T___T  bila jumpa awek cun mahupun pkwe hensem semua tinggalkn Eomma.. T__T

Tp, yang sedihnya kalo mati sebab kena langgar, gaduh ngan kucing lain la ape la.. tu yang masa bela Heebum, Eomma mmg nak bela indoor je... tak sanggup da asik nangis je tiap kali meow2 xde.. huu...

nnti Eomma share kan meow-meow yang pernah di bela.. hee.. ada baaaanyaaaakkk.. tp, xde la byk sgt jgk.. heee..


oh panjng pulak membebel.. ni nak share gmbr budak nama Haebi ni main pijak2 tanah.. :D

main sorok2 celah pasu.. mcm la x nmpk die..


 pelik tengok longkang

 sebenarnya penakut nk seberang.. hehee.. tgk ni gayattt

 sikit punya banyak daun hijau.. daun kering juga dia nak gigit..



kalau nak tolong tanam pokok tu takpe Haebi.. jangan tolong cabut pulak.. kena marah kang x tahuu... 


Nanti Eomma free, Eomma bawak Haebi main tanah lagi oke.. tp, Haebi kena la jnji jadi good boy... :D

Luv,
Eomma :3




9 comments:

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

comelnyer dorang.....

akak dah lame x bawak anak2 pijak tanah kat luar...
dulu rajin bawak Wiwi..now dia dah x de, x bleh lg rasanya..

takut nnt ati sebak x bleh tahan...
sbb kat umh dlm 6 ekor tuh Wiwi sekor jer plg suka main2 kat luar umh... :'(

Cat-from-Sydney said...

Comelnya Haebi ni. har har har *evil laughs*

Aziza Shamsudin said...

ehh kembang2 ekor dia pelik tgk bnda baru..hahaha..rindu si buas ni!

luv,unnie

ery D cat said...

hihi tomei la..nmpak cpt membesar dah kan..kejap jer...

kak lang said...

kegembiraan terpancar di wajah haebi...haha

amir aizat said...

alahai comel nyer,hehe

!Oh! Azizah said...

betul tu... bawak diaorang pijak tanah.. pastu bagi depa makan rumput... biar depa muntahkan bulu... baru sihat anak-anak tu....
kak OA slalu buat mcm tu petang2....

Fathiah Hamim said...

hehe semalam my kitties pakai ramai2 patahkan pokok umi. haha

Hunny Kitty said...

alaaaaaaaaaaaahaiii comel sgt!