Lets Search ^^

19 July 2011

Terjaga Tengah Malam...


Terjaga di tengah-tengah malam di kala sedang Home Alone saja dirumah sebab yang lain semua pergi kenduri dan tidur di sana..

Terjaga tapi takut juga nak bukak mata.. tp, ntah macam mana.. boleh plak terbuka luas mata ni..
Lalu ternampak lah ini....

Sempat mencari-cari kamera dekat almari tepi katil tu.. hehe.. 

 eh salah adjust camera plak.. tangkap gmbr time gelap gelita cmtu la.. hehe


ha.. gambar ni baru betol... hehe..
Tenkiu HeeBum and HaeBi sebab teman Eomma tidor.. :D


Luv,
Eomma :3



13 comments:

Lalalilillulu said...

sweetnyer mereke teman kamu tido...hehe

meowwmania said...

hehe..kemain lena lagi mereka tidur :)

Hana Soffelia said...

Rasa mcm bez je kan if anak bulus tdo dengan kita. Tambah2 anak bulus yang terlebih manja, mau tido bawak ketiak je. syok gila kot rasa panas bdannya.. hehe

fa said...

tomei je cara diaorg tido.. geram2.. hehe :)

putra suki said...

lucu kucing tu tidur. :)

m.q said...

baiknye dia...teman eomma tido...

* HeeBum * said...

lala and m.q : hehe.. tu la.. nsb ade budak bedua ni teman tido :)

hana : itu la mmg besh.. tp, heebum x suke sgt.. haebi suke.. hee

MM : mcam penat sgt je keje sian tido beria2.. hhee

kak lang said...

kiutnye posing tido...haha

Kamil Kahar said...

hehe...kadang2 bler ade ruang kosong yg luas kt katil tu diorg mmg ske amik kesempatan...hik2...tp mmg comel cgt diorg tdow...

Cat-from-Sydney said...

Kita pun suka teman Mama kita tidur... tapi Mama komplen kata Brad dengkur. har har har *evil laughs*

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

baiknyer tucing dy!;)

* HeeBum * said...

kak lang: hehe.. tenkiuu

Kamil : itu la.. pantang ada ruang.. kita plak kene beralah bg space kt dorg.. hehe

cat-f-s : hehehe.. kene pakai yang tampl kt hidung elak dengkur la tuu

ros : hehe.. :D

UniMeOw said...

haha tdo mcm superman!!