Lets Search ^^

12 July 2011

Kucing berkulit Tikus

Kita selalu dengar pasal Musang berbulu ayam kan? Tp, kat rumah kitorang ada Kucing berkulit tikus.. hehe..

Musang berbulu ayam sebab dia nk mnyamar masuk dlm kawasan ayam and then nak makan ayam-ayam tu..
ish3.. jahat kan musang.. tapi, kalau kucing berkulit tikus.. adakah sebab dia nak makan tikus-tikus tu?


versi tikus pink bertompok2





versi tikus pink berwarna oren

 



Lihat muka diorang.. sama je muka bengang dua-dua.. hahaha..
Kesimpulannya, dua-dua kucing ni x sanggup nk berpura2 jadi tikus.. x rela..
muka semua bengang je..
bukan diorang rela pon yang pakai.. Eomma ngn Unnie la ni paksa-paksa.. hahaha.. :))



Pesanan : Jangan buli kucing anda.. buli kadang-kadang takpe.. hahaha :)))



luv,
Eomma :3

16 comments:

KittyWorld said...

hahaha..kesian deme...:P

Afiq Ryunosuke said...

kesian tul meke2 sume dpt tuan yg publishkan gambar meke2 yg paling candit~~ :P

kak lang said...

hahahaha, kiut je kucing pink tu...

putra suki said...

huhu. bahaya ni, ada kucing menyamar jadi tikus. hihi. :D

~~miss tempe~~ said...

comeeeeeeeeelnye :)

ery D cat said...

pic last tu dah bersalin kulit kembali ke asal..hihihi...tomei muka bengang..:)

rara pinkmafia said...

eeuuuwww kn comesllll sgt?

meowwmania said...

ahahahaha...kesiannyaaa

kesian betul tgk muka budak tuh :D

HasNah Kawaii said...

harap kucing tu tak jadi jahat macam musang... hehe

Afiq Sahidi said...

comel sungguh :)

zie_ira said...

uwah,,comel nye mereka,,grm tgok,,

zareliqa afiqa said...

alolo~ comeynye meow nih...

Siti Khadijah said...

alahai tomeinye..:)

Puteri Nurul Syifa' said...

omoooo ! qutahh . mane dpt baju tikus tuuu . comeyyyy nyaaa ! huhu , nseb je sy takde kucing

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

alahai comelnye lah..siap ade baju ag..:D

Kotak Mancis / S_Basri said...

macam mana nak rela... kucing dgn tikus kan musuh tradisi... hehehhee....( WW #2 ) ( WW #3 )

( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )