Lets Search ^^

07 July 2011

Jam Loceng yang tidak boleh di tutup mahupun di snooze kan....


Anda ada jam loceng yang hebat macam tu?

Saya adaaaaaaaaaaaaa... Jam loceng ni.. anda tak leh tutup.. nak snooze pun x leh..

Dengan jam loceng ni.. walau syok macam mana pon mimpi anda tu, walau meleleh banyak mana pun air liur anda tu.. anda tetap harus jugak kene bangun sebab Jam Loceng ini adalah sangat hebat..

Bagus kan jam loceng ni? kiranya anda xkan boleh la nak terlewat ataupun terlajak tidor sbb jam loceng ni mmg akan make sure anda bgn dari tidur..

Akan tetapi.. ada satu masalah yang sangaaat besar.. jam loceng ni tak boleh nak setkan waktu.. tskkkkkk..

Default waktu jam loceng ni akan kejut adalah dalam lingkungan pukul 4.30 pagi ke 5.30 pagi cmtu..
Awal dari tu pon ada tau.. T______T

Ye HeeBum, Eomma tahu kamu nk make sure Eomma bangun pagi, smyg subuh, bagi kamu mkn, bg kamu amik angin pagi.. tp.. awal sgt tu sayang oi.. jenuh la Eomma mcm ni..


 Kita sebok set-set tempat nk tidor.. mula la budak ni dtg.. nyendeng.. baring kt selimut la.. sudahnya sampai ke pagi x berselimut sbb die.. tsk.. die bukan guna pun selimut tu..

 
tp, paling suka.. tidur menempek kat kaki mcm ni ha.. aigoo aigoo..



oh.. tapi saya dah tahu mcm mana cara nk bg jam loceng ni stop kejut tau...
mula-mula masa dia kejut tu kite bgn la.. ikot mana die ajak kita pegi.. sllu nye pegi kt tmpt mkn die.. soh teman die mkn.. aigoo.. nak bersahur agknya bgn kul 430.. blom msk Ramadhan lg ni.. huu...

lepas tu.. tgh die asyik dok makan.. sila lah berlari2 anak cepat2 masuk bilik dan ttp pintu.. hahha :)))
ye.. agak kejam di situ.. :P

taktik ini telah di cuba dan berjaya.. maka boleh sambung tidor sampi pukul 630 :P

oh. tp, kalo jam loceng tu perasan anda bergerak nak tinggalkan dia makan sorg2.. jam loceng tu sanggup berenti makan lalu menfollow anda masuk bilik sblm smpt anda ttp pintu.. hehehe

atau lebih haru.. die akan menangis dpn pintu untuk masuk dan menempek dkt anda...

hebat kan jam loceng saya ni? sapa nak pinjam????
nnti bulan puasa kene pulang balik sbb msti jam loceng ni sangat2 la berguna.. hehehehe

oke la.. da mlm.. mari kita tidor.. Meowwwww.. selamat kunci jam :D



10 comments:

atiqah~ said...

hehe..jam loceng sgt spesel tu..hehe ^^~

meowwmania said...

ahahahahaah


kita pon ada 1 jam loceng camtuh, nama jam loceng tu MOMON :D

Rosmawati Yusof said...

He, he..jam loceng semulajadi... automatik lagi tu...

Sharienz Sz said...

jam loceng yang comel :)

Elie Lily said...

mana nak dapat jam loceng special macam tu?

L-mi Redzz said...

perghh!! mmg best r dpt kam loceng mcm 2...sy ada gak satu, tp kdg2 je...hu3..btw, comel awk nyer tucin... =)

* HeeBum * said...

heehhe.. itu la.. byk jam loceng mcm ni kt luar sna tu.. :)))

Shalina Samsudin said...

comel ! rase nak gigit :P

~NajiLaA~ said...

wahh~~cutenye kucing u!! :D

SimplySeoul said...

Neomu kyeopta...Jjinja kyeopta.