Lets Search ^^

16 July 2011

Mari melepak hujung minggu ^^



 Heebum hobi dia dari kecik, memang suka sangat melepak dekat depan pintu ni.. siap tidur2..


Sampai la dia besar sikit eh.. macam besar banyak je ni.. hehee.. ni still tempat menarik untuk die melepak..


 Namun, bila dah ada Haebi.. Jarang sangat Heebum dapat lepak kat depan pintu ni...


Kalau dia memang duduk baik macam ni je takpe... Masalahnya...

 HaeBi akan transform jadi beruk bila dapat duduk kat pintu ni.. aigoo.aigoo... 
Jaring hijau tu sebelah pintu je penuh.. pintu satu lagi yang kecil kt sebelah tu.. jaring hijau die ayah eomma pasang separuh je.. 
HeeBum masa kecik-kecik dulu tak pernah pun memanjat macam ni.. aigoo la HaeBi.. nakal betul..


Makanya, pintu hanya dapat dibuka kalau ada orang monitor diorang je.. kalau x.. x merasa la Heebum nak melepak dengan aman.. sian HeeBum..

Nak mintak tolong ayah tambahkan jaring bagi penuh la kat pintu sebelah lagi tu.. huuu..

ok.. Selamat Berhujung Minggu... Enjoyyyy ^^

13 comments:

Fathiah Hamim said...

hahahaha comellll!!!!

p/s: tadi terjumpa ada dua ekor kittens. orang sebelah punya cat, tapi beranak rumah fa. sebab tuan dia tak penah jaga meow2 dia. :(
btw, kitty tuh GEMOK GILA!!

* HeeBum * said...

itu la pasal.. kt area umah ni pun ada meow2.. bertuan.. tp mcm xde tuan.. sian tau :(

Ema Razali said...

hihi comelnyaaaa!!

eyFa fAFa said...

meaaaawwwwwwww :P

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

kucing aje ye :) hik2 :p

tapi, boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan komen yg byk2 :) tolong aime ye. Thx a lot

m.q said...

nakal haebi ni...
mebi sbb ank jantan kot hihihi

Misz Pinkie Winkie said...

hhhaha..ada beruk comel upernya.
nakal yerk. nak kena babab nie.

meowwmania said...

hehehe...sbnrnya dorang tak keluar tuu :D

Esah said...

Alahai.. Comel nyer!!

anis aneesa said...

tomeynye...huhu..bulu dye kmbang..mmg baka camtu ke?kalo ade ank,nk sekor.ehehehe..

* HeeBum * said...

M.q and Lyn : itu la pasal.. nakal sungguh. geram geram.. huhuhu

anis : huhu.. wat mase ni tade la.. if ade nnti gthu ^^

Tq semua sbb kate dorg cute.. hehee.. tp bila tgk perangai x nmpk da cute nyeee :D

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

blog ni hanya utk kucem erk ...huhu..nice2 ...kucem sy nm AC

mizzCloudy said...

banyaknya, kucing