Lets Search ^^

21 July 2011

Hello Kitty Contest


Hi Semua.. Meow meow.. Harini HaeBi ngn Unnie nak join contest.. Hello Kitty Contest anjuran Karipap Sayur.. :)


boleh klik gambar ni untuk pergi tgk lebih detail pasal contest ni
 

Cara Contest:

  1. Buat 1 entry. Tepek gambar korang ke, anak ko ke, anak sedara ko ke bersama kucing / seangkatan dengan kucing. Maksud seangkatan dengan kucing tu macam harimau pun boleh. Singa pun boleh. Kucing hutan pun boleh. Asalkan angkatan kucing tu menda hidup lah. Anak patung tak aci eh. Kucing rumah korang ke. Kucing jiran ke. Kucing hostel ke. Kucing jalanan ke.
  2. Kalau tu kucing korang, cerita lah apa nama dia. Kalo tu ntah kucing sape-sape, ko rasa nak bagi dia nama apa?
  3. Tepek banner atas sekali tu dalam entry dan sidebar blog korang
  4. Tag 2 orang rakan dan make sure dorang tahu dorang kena tag.
  5. Tajuk entry mestilah “HELLO KITTY CONTEST”
  6. Dah siap, korang tepek url entry tu dalam comment section nih. url entry k. Bukan url blog korang semata! Jenuh pulak haku nak tour cari entry tu satu persatu
  7. Contest bermula hari ini sehingga 27 Julai 2011 jam 10am

Karipap Sayur suruh letak gmbr tuan blog dgn meow kesayangan.. ala.. x dapat HaeBi nak famous sorang-sorang.. kena pulak ajak Unnie tangkap gambar sekali...
 
Han Hae Bi ni adalah meow yang dibela oleh Unnie and Eomma... hee.. saya ada emak, Han Hee Bum namanya, tp sebab saya lagi comel.. maka, saya terpilih join kontest ni.. heehehhe.. :P
 

ni gmbar yang kitorg join kan.. hehe.. harap diterima la yeee... :D

Haebi nak tag sepupu-sepupu Haebi dekat Kitty World and Pakcik Ery yang sama muka cam HaeBi.. mcm puss in the boot.. kekekeke...


haa.. yang lain2 tu kalau nak join pun boleh jugak.. jom ramai2 kite meriahkan contest ni.. :)


6 comments:

Hana Soffelia said...

Suka pic no.2 tu. look like ibu mithali gitu.. hehe

Shiqeen said...

Alaa. comel. haha. nak join tapi takde gamba ngan kucing. gamba kucing je memang byk, hoho

kak lang said...

comelnye...

meowwmania said...

gud luck yerk ;)

family of fur said...

huhu.comey.. gud luck ye..

Aziza Shamsudin said...

huhu.terima kasih..doakan kami menang ;D

luv,unnie